Idag är det måndagen den 24 juni 2013 
CSS
Maxipaketen
Sök på webbplatsen
 

Ny inloggning

Ny metod för inloggning till Webtool och Webmail. Nu loggar du in direkt via det nya popup-fönster som dyker upp. OBS! tänk på att du behöver installera vårt certifikat för att slippa allt krångel med varningar för icke betrodda sidor. Klicka bara på länken och följ webläsarens instruktioner för att importera certifikatet. Dessutom kräver vissa webbläsare en omstart för att certifkatet ska fungera.

Klicka här för att installera cacert.crt!

Senast uppdaterad: 2013-02-01
.
Gentoo Apache PHP

Bookmark and Share

Publiceringssystem

Har du administrerat en webbplats med hjälp av ett publiceringssystem?
Telefon
Öppettider
Webbflytt
Vi bjuder på den återstående tiden som du har hos ditt gamla webbhotell när du flyttar din hemsida till oss.
Installera certifikat
För att slippa frågor angående certifikat från din webläsare för Webmail och Webtool bör du importera följande rotcertifikat till webläsarens certifikatdatabas: Rotcertifikat i PEM-format Klicka bara på länken nedan och följ webläsarens instruktioner för att importera certifikatet.
Om certifikatet

För att garantera att datorn pratar med rätt server och att kommunikationen inte kan avlyssnas eller ändras används certifikat för webbservrar, epostservrar och liknande.

För att det ska fungera måste du lägga in Enburks så kallade rot-certifikat i webbläsaren och tala om att du litar på det. När du har gjort det så litar datorn på alla Enburk-certifikat.

Falska e-postmeddelanden

2012-01-20 13:25

Varning för falska e-postmeddelande som försöker lura dig att lämna ut dina inloggningsuppgifter och säger att det är skickat från t.ex. Webmail Service Account.

DETTA ÄR FALSKT, SVARA INTE PÅ DET UTAN SLÄNG DET!

Portal och webbring
Portal.