Idag är det måndagen den 24 juni 2013 
CSS
Maxipaketen
Sök på webbplatsen
 

E-post och Webmail

I alla Enburks paket ingår ett fritt antal e-postkonton och e-postadresser. Till din hjälp finns Webmail där kan du enkelt och säkert hämta upp din e-post via nätet. Oavsett om du är hemma eller på resande fot vill vi att du ska kunna läsa och besvara din e-post.

Enburks Webmail är avsedd för företag och organisationer som dagligen kommunicerar via e-post och där e-posten är ett viktigt verktyg som kan hjälpa företaget eller organisation att bli effektivt i sin e-post hantering.

Med hjälp av administrationsverktyget kan du själv skapa egna e-postkonton och tilldela dessa ett fritt antal e-postadresser. Det är även möjligt att låta flera användare dela på e-postadresser - Webmail håller reda åt dig om inkommande meddelanden är olästa respektive lästa samt om de är besvarade.

Som en extra funktion finns möjligheten att ha gemensamma mappar i Webmail dit inkommande meddelanden automatiskt hamnar och som de användarna som är utsedda har åtkomst till.

Det ingår spamfilter som stoppar oönskad skräppost, en effektiv antiviruskontroll av alla meddelanden, sökfunktion för sökning bland meddelandena. Dessutom ingår det Krypterad överföring med vårt SSL-certifikat.

Enburk Webmail ger dessutom en möjlighet till resande och distansarbetande personal att kommunicera med hjälp av gemensamma kalendrar anteckningsböcker och att göra listan "Todo".

Utöver Webmail stödjer Enburks mailservrar även IMAP och pop3 - dock kan inte alla funktionerna i Webmail användas från alla e-postprogram.

Senast ändrad: 2005-07-29
.
Gentoo Apache PHP
Nyheter
2013-02-01
Ny metod för inloggning till Webtool och Webmail.

Bookmark and Share

Publiceringssystem

Har du administrerat en webbplats med hjälp av ett publiceringssystem?
Telefon
Öppettider
Webbflytt
Vi bjuder på den återstående tiden som du har hos ditt gamla webbhotell när du flyttar din hemsida till oss.
Installera certifikat
För att slippa frågor angående certifikat från din webläsare för Webmail och Webtool bör du importera följande rotcertifikat till webläsarens certifikatdatabas: Rotcertifikat i PEM-format Klicka bara på länken nedan och följ webläsarens instruktioner för att importera certifikatet.
Om certifikatet

För att garantera att datorn pratar med rätt server och att kommunikationen inte kan avlyssnas eller ändras används certifikat för webbservrar, epostservrar och liknande.

För att det ska fungera måste du lägga in Enburks så kallade rot-certifikat i webbläsaren och tala om att du litar på det. När du har gjort det så litar datorn på alla Enburk-certifikat.

Falska e-postmeddelanden

2012-01-20 13:25

Varning för falska e-postmeddelande som försöker lura dig att lämna ut dina inloggningsuppgifter och säger att det är skickat från t.ex. Webmail Service Account.

DETTA ÄR FALSKT, SVARA INTE PÅ DET UTAN SLÄNG DET!

Portal och webbring
Portal.