Idag är det måndagen den 24 juni 2013 
CSS
Maxipaketen
Sök på webbplatsen
 

Domäner

Enburk är återförsäljare hos Loopia för ett antal olika toppdomäner. Vi hjälper dig att registrera domäner och genom att beställa domännamnet hos oss skyddar du ditt namn och varumärke. Självklart regestrerar vi domännamnet direkt på dig som kund.

I alla våra paket ingår plats för en egen domän. Detta innebär att adressen till hemsidan blir www.eget-val.se samt att du får fritt antal e-postadresser enligt namn@eget-val.se.

När du tecknar ett paket hos oss kan du samtidigt registrera ett eget domännamn. I startavgiften för paketen ingår registrering av en önskad domän, årsavgift till en registrar tillkommer. Om du redan har en domän ordnar vi med flyttning.

Senast ändrad: 2011-10-28
.
Gentoo Apache PHP
Nyheter
2013-02-01
Ny metod för inloggning till Webtool och Webmail.

Bookmark and Share

Publiceringssystem

Har du administrerat en webbplats med hjälp av ett publiceringssystem?
Telefon
Öppettider
Webbflytt
Vi bjuder på den återstående tiden som du har hos ditt gamla webbhotell när du flyttar din hemsida till oss.
Installera certifikat
För att slippa frågor angående certifikat från din webläsare för Webmail och Webtool bör du importera följande rotcertifikat till webläsarens certifikatdatabas: Rotcertifikat i PEM-format Klicka bara på länken nedan och följ webläsarens instruktioner för att importera certifikatet.
Om certifikatet

För att garantera att datorn pratar med rätt server och att kommunikationen inte kan avlyssnas eller ändras används certifikat för webbservrar, epostservrar och liknande.

För att det ska fungera måste du lägga in Enburks så kallade rot-certifikat i webbläsaren och tala om att du litar på det. När du har gjort det så litar datorn på alla Enburk-certifikat.

Falska e-postmeddelanden

2012-01-20 13:25

Varning för falska e-postmeddelande som försöker lura dig att lämna ut dina inloggningsuppgifter och säger att det är skickat från t.ex. Webmail Service Account.

DETTA ÄR FALSKT, SVARA INTE PÅ DET UTAN SLÄNG DET!

Portal och webbring
Portal.