Idag är det måndagen den 24 juni 2013 
CSS
Maxipaketen
Sök på webbplatsen
 

Installera Enburks rot-certifikat för Safari

Detta är steg-för-steg-instruktioner för att installera certifikatet. För varje steg ges en kort beskrivning av vad som du ska göra, tillsammans med en exempelbild på hur det kan se ut. Olika versioner av webbläsaren kan skilja sig från dessa bilder.

Installera Enburks rot-certifikat

1. Ladda ner rot-certifikatet i PEM-form antingen genom att klicka på länken www.enburk.se/ssl/cacert.crt  (filen sparas på standardplatsen) eller genom att Ctrl-klicka på länken.

2. Öppna Finder där du sparade rot-certifikatet. Dubbelklicka på filen. Nyckelringsprogrammet kommer starta automatiskt och fråga om du vill addera certifikatet till en nyckelring.

Steg

3. Kontrollera certifikatet genom att välja "Visa certifikat"och kontrollera certifikatets fingeravtryck; det ska vara EC:49:77:73:60:FC:2E:B8:C4:5A:45:4D:5D:A9:8D:6D:47:19:71:22 (SHA1).

4. Om fingeravtrycket stämmer, välj att lägga till certifikatet till X509 Anchor-nyckelringen genom att klickas på OK-knappen. Du kommer då få en fråga om namn och lösen.

safari-2.jpg

5. Ange ditt lösenord för att få spara certifikatet i nyckelringen. Tryck OK-knappen.

KLART!

.
Gentoo Apache PHP
Nyheter
2013-02-01
Ny metod för inloggning till Webtool och Webmail.

Bookmark and Share

Publiceringssystem

Har du administrerat en webbplats med hjälp av ett publiceringssystem?
Telefon
Öppettider
Webbflytt
Vi bjuder på den återstående tiden som du har hos ditt gamla webbhotell när du flyttar din hemsida till oss.
Installera certifikat
För att slippa frågor angående certifikat från din webläsare för Webmail och Webtool bör du importera följande rotcertifikat till webläsarens certifikatdatabas: Rotcertifikat i PEM-format Klicka bara på länken nedan och följ webläsarens instruktioner för att importera certifikatet.
Om certifikatet

För att garantera att datorn pratar med rätt server och att kommunikationen inte kan avlyssnas eller ändras används certifikat för webbservrar, epostservrar och liknande.

För att det ska fungera måste du lägga in Enburks så kallade rot-certifikat i webbläsaren och tala om att du litar på det. När du har gjort det så litar datorn på alla Enburk-certifikat.

Falska e-postmeddelanden

2012-01-20 13:25

Varning för falska e-postmeddelande som försöker lura dig att lämna ut dina inloggningsuppgifter och säger att det är skickat från t.ex. Webmail Service Account.

DETTA ÄR FALSKT, SVARA INTE PÅ DET UTAN SLÄNG DET!

Portal och webbring
Portal.