Idag är det torsdagen den 12 februari 2015 
CSS
Maxipaketen
Sök på webbplatsen
 

Innehållshantering

Innehåll.
Innehåll.

Enburks publiceringssystem Webtool har flera inbyggda dynamiska funktioner som hanterar all administration av menyer, innehåll (index), sökning, och nyheter.

Systemet har även stöd för tidsstyrd publicering för att förenkla administrationen av din webbplats. Webtool är ett system som är utvecklat för en flexibel och avancerad innehållshantering
(content management).

Dessa funktionerna gör det möjligt för dig att skapa ett eller flera dokument respektive anslag där du själv väljer om du vill publicera dem på en gång eller om de ska visas vid ett bestämt datum eller under en viss tidsperiod. Webtool håller reda på dina dokument så att de är synliga i menyer med mera under den aktuella perioden.

Du kan lägga till, ta bort, döpa om och flytta på dokumenten som alla är dynamiskt länkade, detta innebär att dina menyer och länkar automatiskt uppdateras så att du slipper att hålla reda på var alla länkar till dokumenten finns. Detta gör att du slipper trasiga länkar på din webbplats.

Senast ändrad: 2006-05-04
.
Gentoo Apache PHP
Nyheter
2013-02-01
Ny metod för inloggning till Webtool och Webmail.

Bookmark and Share

Publiceringssystem

Har du administrerat en webbplats med hjälp av ett publiceringssystem?
Telefon
Öppettider
Webbflytt
Vi bjuder på den återstående tiden som du har hos ditt gamla webbhotell när du flyttar din hemsida till oss.
Installera certifikat
För att slippa frågor angående certifikat från din webläsare för Webmail och Webtool bör du importera följande rotcertifikat till webläsarens certifikatdatabas: Rotcertifikat i PEM-format Klicka bara på länken nedan och följ webläsarens instruktioner för att importera certifikatet.
Om certifikatet

För att garantera att datorn pratar med rätt server och att kommunikationen inte kan avlyssnas eller ändras används certifikat för webbservrar, epostservrar och liknande.

För att det ska fungera måste du lägga in Enburks så kallade rot-certifikat i webbläsaren och tala om att du litar på det. När du har gjort det så litar datorn på alla Enburk-certifikat.

Falska e-postmeddelanden

2012-01-20 13:25

Varning för falska e-postmeddelande som försöker lura dig att lämna ut dina inloggningsuppgifter och säger att det är skickat från t.ex. Webmail Service Account.

DETTA ÄR FALSKT, SVARA INTE PÅ DET UTAN SLÄNG DET!

Portal och webbring
Portal.