Idag är det torsdagen den 12 februari 2015 
CSS
Maxipaketen
Sök på webbplatsen
 

Portal och webbring

Portal.
Portal.

Enburks publiceringssystem Webtool är utvecklat så att det är enkelt att kombinera flera webbplatser till en portal eller webbring.

Uppbyggnaden av Webtool gör det möjligt att sätta upp en portal, som fungerar som en vanlig webbplats, och till denna koppla flera självständiga webbplatser i en webbring. Detta möjliggör att dokumenten som ligger på respektive webbplats kan göras tillgängliga för alla. Exempelvis kan du söka efter information på alla webbplatserna från din egen.

Det är även möjligt att dela dokument och kalendrar mellan alla webbplatserna. Det är respektive webbplats administratör som bestämmer om man vill dela ut eller använda delade dokument och kalendrar. När du använder ett delat dokument kommer detta att få din webbplats utseende.

Senast ändrad: 2006-05-04
.
Gentoo Apache PHP
Nyheter
2013-02-01
Ny metod för inloggning till Webtool och Webmail.

Bookmark and Share

Publiceringssystem

Har du administrerat en webbplats med hjälp av ett publiceringssystem?
Telefon
Öppettider
Webbflytt
Vi bjuder på den återstående tiden som du har hos ditt gamla webbhotell när du flyttar din hemsida till oss.
Installera certifikat
För att slippa frågor angående certifikat från din webläsare för Webmail och Webtool bör du importera följande rotcertifikat till webläsarens certifikatdatabas: Rotcertifikat i PEM-format Klicka bara på länken nedan och följ webläsarens instruktioner för att importera certifikatet.
Om certifikatet

För att garantera att datorn pratar med rätt server och att kommunikationen inte kan avlyssnas eller ändras används certifikat för webbservrar, epostservrar och liknande.

För att det ska fungera måste du lägga in Enburks så kallade rot-certifikat i webbläsaren och tala om att du litar på det. När du har gjort det så litar datorn på alla Enburk-certifikat.

Falska e-postmeddelanden

2012-01-20 13:25

Varning för falska e-postmeddelande som försöker lura dig att lämna ut dina inloggningsuppgifter och säger att det är skickat från t.ex. Webmail Service Account.

DETTA ÄR FALSKT, SVARA INTE PÅ DET UTAN SLÄNG DET!

Portal och webbring
Portal.