Idag är det torsdagen den 13 augusti 2015 
CSS
Maxipaketen
Sök på webbplatsen
 

Tekniska krav

wt_tek.jpg
Tekniska krav.

Enburks publiceringssystem Webtool kräver inte någon installation av programvara i din dator då Webtool är serverbaserat på Internet.

Det enda du behöver för att använda Webtool är en dator med en webbläsare och tillgång till internet. Detta gör att du kan komma åt och administrera din webbplats från vilken plats som helst, en lösning som du kan utnyttja för att snabbt kunna göra förändringar i din information på din webbplats.

Webtool fungerar med operativsystem för linux, mac, unix och windows och de flesta webbläsarna som har stöd för JavaScript. Med användarnamn och lösenord kommer du sedan åt att uppdatera din webbplats.

Senast ändrad: 2006-05-04
.
Gentoo Apache PHP
Nyheter
2013-02-01
Ny metod för inloggning till Webtool och Webmail.

Bookmark and Share

Publiceringssystem

Har du administrerat en webbplats med hjälp av ett publiceringssystem?
Telefon
Öppettider
Webbflytt
Vi bjuder på den återstående tiden som du har hos ditt gamla webbhotell när du flyttar din hemsida till oss.
Installera certifikat
För att slippa frågor angående certifikat från din webläsare för Webmail och Webtool bör du importera följande rotcertifikat till webläsarens certifikatdatabas: Rotcertifikat i PEM-format Klicka bara på länken nedan och följ webläsarens instruktioner för att importera certifikatet.
Om certifikatet

För att garantera att datorn pratar med rätt server och att kommunikationen inte kan avlyssnas eller ändras används certifikat för webbservrar, epostservrar och liknande.

För att det ska fungera måste du lägga in Enburks så kallade rot-certifikat i webbläsaren och tala om att du litar på det. När du har gjort det så litar datorn på alla Enburk-certifikat.

Falska e-postmeddelanden

2012-01-20 13:25

Varning för falska e-postmeddelande som försöker lura dig att lämna ut dina inloggningsuppgifter och säger att det är skickat från t.ex. Webmail Service Account.

DETTA ÄR FALSKT, SVARA INTE PÅ DET UTAN SLÄNG DET!

Portal och webbring
Portal.