Idag är det måndagen den 24 juni 2013 
CSS
Maxipaketen
Sök på webbplatsen
 

Allmänt om Webtool

Denna lathund är avsedd för att ge dig en överblick över hur Webtool är uppbyggt.
När du har läst lathunden så har du fått en uppfattning om hur Webtool är uppbyggt och hur du själv kan använda dig av och utnyttja publiceringssystemet.

Syftet med lathunden är att ge dig en beskrivning av de olika flikarna samt hur dessa hänger ihop med varandra. I och med att du får en allmän överblick över Webtool kommer du effektivare kunna utnyttja systemets fördelar.

En mer utförlig hjälpdokumentation för Webtool finns åtkommlig dels direkt från programmet genom att klicka på Hjälp knapparna dels direkt på hjälpsidorna!
Senast ändrad: 2005-04-05
 

Inledning

Webtool är består av flera moduler som hanterar olika typer av dokument och anslag med flera automatiska funktioner. Även om Webtool har många förvalda inställningar för att hjälpa dig med din webbplats kan mängden av alternativ och möjligheter till en början verka förvirrande. Generellt kan man säga Webtool är indelat i tre delar.

Den första delen är de olika funktionerna för innehåll, menyer, nyheter, sökningar samt tidstyrd publicering. Dessa funktioner hanterar Webtool automatiskt åt dig för din webbplats enligt dina egna eller de förvalda inställningarna.

Den andra delen är de olika funktionerna som hanterar bilder, filer, frågor, länkar samt olika typer av anslag och kalendrarna. I den här delen kan du själv skapa och lägga upp det du behöver och här får du hjälp av Webtool att underhålla detta för att enkelt kunna infoga detta i dina dokument.

Den tredje delen är själva dokumenthanteringen. I den här delen kan du själv skapa och lägga upp egna kataloger och dokument, Webtool hjälper dig att underhålla dessa samt kopplar i hop dem med de andra delarna av systemet.

Inledning
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Administration
 
.
Gentoo Apache PHP
Nyheter
2013-02-01
Ny metod för inloggning till Webtool och Webmail.

Bookmark and Share

Publiceringssystem

Har du administrerat en webbplats med hjälp av ett publiceringssystem?
Telefon
Öppettider
Webbflytt
Vi bjuder på den återstående tiden som du har hos ditt gamla webbhotell när du flyttar din hemsida till oss.
Installera certifikat
För att slippa frågor angående certifikat från din webläsare för Webmail och Webtool bör du importera följande rotcertifikat till webläsarens certifikatdatabas: Rotcertifikat i PEM-format Klicka bara på länken nedan och följ webläsarens instruktioner för att importera certifikatet.
Om certifikatet

För att garantera att datorn pratar med rätt server och att kommunikationen inte kan avlyssnas eller ändras används certifikat för webbservrar, epostservrar och liknande.

För att det ska fungera måste du lägga in Enburks så kallade rot-certifikat i webbläsaren och tala om att du litar på det. När du har gjort det så litar datorn på alla Enburk-certifikat.

Falska e-postmeddelanden

2012-01-20 13:25

Varning för falska e-postmeddelande som försöker lura dig att lämna ut dina inloggningsuppgifter och säger att det är skickat från t.ex. Webmail Service Account.

DETTA ÄR FALSKT, SVARA INTE PÅ DET UTAN SLÄNG DET!

Portal och webbring
Portal.