Idag är det måndagen den 24 juni 2013 
CSS
Maxipaketen
Sök på webbplatsen
 

Om Phishing mail

Varning för falska e-postmeddelande som försöker lura dig att lämna ut dina inloggningsuppgifter och säger att det är skickat från t.ex. Webmail Service Account.

DETTA ÄR FALSKT, SVARA INTE PÅ DET UTAN SLÄNG DET!

Vi skickar aldrig ut frågor som berör lösenord eller andra uppgifter till Webmail eller Webtool genom att fråga användarna om uppgifter. Det är viktigt att du INTE svarar på dessa mail eller klickar på någon länk, utan raderar dem från din inkorg.

Skulle du trots allt ha hunnit följa instruktionerna i mailet kommer troligen ditt e-postkonto att kapas och användas för att skicka ut spam från din adress. Det är därför viktigt att du snabbt byter lösenord på ditt konto för att förhindra detta.

Exempel på ett så kallat Phishing mail:

Bekräfta din Webmail konto.

Det här meddelandet kommer från UPPGRADERA messaging center för alla Webmail ägare e-postkonto. Vi håller på att uppgradera vår databas och e-postkonton centrum. Vi tar bort alla oanvända e-postkonto för att skapa utrymme för nya konton. För att förhindra att ditt konto från ett
funktionshinder, måste du uppdatera den.

Bekräfta din Webmail konto.
e-post:
Användarnamn:
Lösenord:
Bekräfta lösenord:
Födelsedatum:

Varning! Varje Webmail konto ägare som vägrar att uppdatera hans eller hennes konto inom fem dagar efter mottagandet av detta e-postmeddelande kommer att förlora hans eller hennes konto permanent.

Tack för att du använder Webmail

© 2012 Webmail Service Account.

.
Gentoo Apache PHP
Nyheter
2013-02-01
Ny metod för inloggning till Webtool och Webmail.

Bookmark and Share

Publiceringssystem

Har du administrerat en webbplats med hjälp av ett publiceringssystem?
Telefon
Öppettider
Webbflytt
Vi bjuder på den återstående tiden som du har hos ditt gamla webbhotell när du flyttar din hemsida till oss.
Installera certifikat
För att slippa frågor angående certifikat från din webläsare för Webmail och Webtool bör du importera följande rotcertifikat till webläsarens certifikatdatabas: Rotcertifikat i PEM-format Klicka bara på länken nedan och följ webläsarens instruktioner för att importera certifikatet.
Om certifikatet

För att garantera att datorn pratar med rätt server och att kommunikationen inte kan avlyssnas eller ändras används certifikat för webbservrar, epostservrar och liknande.

För att det ska fungera måste du lägga in Enburks så kallade rot-certifikat i webbläsaren och tala om att du litar på det. När du har gjort det så litar datorn på alla Enburk-certifikat.

Falska e-postmeddelanden

2012-01-20 13:25

Varning för falska e-postmeddelande som försöker lura dig att lämna ut dina inloggningsuppgifter och säger att det är skickat från t.ex. Webmail Service Account.

DETTA ÄR FALSKT, SVARA INTE PÅ DET UTAN SLÄNG DET!

Portal och webbring
Portal.