Idag är det måndagen den 24 juni 2013 
CSS
Maxipaketen
Sök på webbplatsen
 

Information för användare om certifikat

Varför?

För att garantera att datorn pratar med rätt server och att kommunikationen inte kan avlyssnas eller ändras används certifikat för webbservrar, epostservrar och liknande. Enburk använder från och med mars 2007 ett nytt certifikat.

För att det ska fungera måste du lägga in Enburks så kallade rot-certifikat i webbläsaren och tala om att du litar på det. När du har gjort det så litar datorn på alla Enburk-certifikat.

Snabbinstruktioner

Om du har viss datorvana, prova den korta instruktionen för din webbläsare nedan. Om det strular, se om du kan få hjälp av någon av de detaljerade instruktionerna längre ner.

Mozilla Firefox, Internet Explorer, Opera

Ladda ner och installera Enburks rot-certifikat. Besvara frågorna för att installera certifikatet. Kontrollera att fingeravtrycket (SHA1) är EC:49:77:73:60:FC:2E:B8:C4:5A:45:4D:5D:A9:8D:6D:47:19:71:22. För Internet Explorer är det viktigt att detta importeras till betrodda rot-certifikat.

Safari

Spara Enburks rot-certifikat på hårddisken. Leta upp filen och dubbelklicka på den. Besvara frågorna för att installera certifikatet (lägg till den till X509 Anchors-nyckelringen). Kontrollera att fingeravtrycket (SHA1) är EC:49:77:73:60:FC:2E:B8:C4:5A:45:4D:5D:A9:8D:6D:47:19:71:22.

Senast ändrad: 2007-03-08
.
Gentoo Apache PHP
Nyheter
2013-02-01
Ny metod för inloggning till Webtool och Webmail.

Bookmark and Share

Publiceringssystem

Har du administrerat en webbplats med hjälp av ett publiceringssystem?
Telefon
Öppettider
Webbflytt
Vi bjuder på den återstående tiden som du har hos ditt gamla webbhotell när du flyttar din hemsida till oss.
Installera certifikat
För att slippa frågor angående certifikat från din webläsare för Webmail och Webtool bör du importera följande rotcertifikat till webläsarens certifikatdatabas: Rotcertifikat i PEM-format Klicka bara på länken nedan och följ webläsarens instruktioner för att importera certifikatet.
Om certifikatet

För att garantera att datorn pratar med rätt server och att kommunikationen inte kan avlyssnas eller ändras används certifikat för webbservrar, epostservrar och liknande.

För att det ska fungera måste du lägga in Enburks så kallade rot-certifikat i webbläsaren och tala om att du litar på det. När du har gjort det så litar datorn på alla Enburk-certifikat.

Falska e-postmeddelanden

2012-01-20 13:25

Varning för falska e-postmeddelande som försöker lura dig att lämna ut dina inloggningsuppgifter och säger att det är skickat från t.ex. Webmail Service Account.

DETTA ÄR FALSKT, SVARA INTE PÅ DET UTAN SLÄNG DET!

Portal och webbring
Portal.