Idag är det torsdagen den 12 februari 2015 
CSS
Maxipaketen
Sök på webbplatsen
 

Användarstöd

Användarstöd.
Användarstöd.

Enburks publiceringssystem Webtool hanterar en eller flera användare och det går att tilldela var och en av användarna på webbplatsen olika behörighetsnivå.

Grunden för Webtools rättighetssystem är användare, grupper och behörighetsnivåer. Genom att du kan ange rättigheter ända ner till dokumentnivå kan du styra vilka användare som skall få skapa och redigera samt publicera information på webbplatsen.

All administration när det gäller flera användare, lösenord och behörigheter kan du själv göra direkt i Webtool. Du kan välja att ange rättigheterna för användarna i fyra nivåer; arbete pågår, klar ej driftsatt, driftsatt och borttagen. Detta innebär att du som ansvarig utgivare kan godkänna innehållet före driftsättning.

Senast ändrad: 2010-05-04
.
Gentoo Apache PHP
Nyheter
2013-02-01
Ny metod för inloggning till Webtool och Webmail.

Bookmark and Share

Publiceringssystem

Har du administrerat en webbplats med hjälp av ett publiceringssystem?
Telefon
Öppettider
Webbflytt
Vi bjuder på den återstående tiden som du har hos ditt gamla webbhotell när du flyttar din hemsida till oss.
Installera certifikat
För att slippa frågor angående certifikat från din webläsare för Webmail och Webtool bör du importera följande rotcertifikat till webläsarens certifikatdatabas: Rotcertifikat i PEM-format Klicka bara på länken nedan och följ webläsarens instruktioner för att importera certifikatet.
Om certifikatet

För att garantera att datorn pratar med rätt server och att kommunikationen inte kan avlyssnas eller ändras används certifikat för webbservrar, epostservrar och liknande.

För att det ska fungera måste du lägga in Enburks så kallade rot-certifikat i webbläsaren och tala om att du litar på det. När du har gjort det så litar datorn på alla Enburk-certifikat.

Falska e-postmeddelanden

2012-01-20 13:25

Varning för falska e-postmeddelande som försöker lura dig att lämna ut dina inloggningsuppgifter och säger att det är skickat från t.ex. Webmail Service Account.

DETTA ÄR FALSKT, SVARA INTE PÅ DET UTAN SLÄNG DET!

Portal och webbring
Portal.