Idag är det torsdagen den 13 augusti 2015 
CSS
Maxipaketen
Sök på webbplatsen
 

Dokument och anslag

Anslag/anslagstavla.
Anslag/anslagstavla.

Enburks publiceringssystem Webtool är utvecklat för att du ska kunna skapa ett fritt antal kataloger, dokument samt anslag.

Det går snabbt och enkelt att lägga till, ta bort och flytta kataloger och dokument utan att länkarna går sönder i och med att dessa är dynamiska och hanteras av Webtool. Du kan lägga till dokument och anslag som bara visas under en begränsad tid, när dessa blir inaktuella visas de inte mer.

Publiceringssystemet klarar av att publicera stora mängder innehåll med en i förväg inställd design, färg och form. Som användare kan du med hjälp av de färdiga modulerna skapa flera olika sorters dokument och anslag som tack vare Webtool direkt fungerar enligt din design och struktur.

Senast ändrad: 2006-05-04
.
Gentoo Apache PHP
Nyheter
2013-02-01
Ny metod för inloggning till Webtool och Webmail.

Bookmark and Share

Publiceringssystem

Har du administrerat en webbplats med hjälp av ett publiceringssystem?
Telefon
Öppettider
Webbflytt
Vi bjuder på den återstående tiden som du har hos ditt gamla webbhotell när du flyttar din hemsida till oss.
Installera certifikat
För att slippa frågor angående certifikat från din webläsare för Webmail och Webtool bör du importera följande rotcertifikat till webläsarens certifikatdatabas: Rotcertifikat i PEM-format Klicka bara på länken nedan och följ webläsarens instruktioner för att importera certifikatet.
Om certifikatet

För att garantera att datorn pratar med rätt server och att kommunikationen inte kan avlyssnas eller ändras används certifikat för webbservrar, epostservrar och liknande.

För att det ska fungera måste du lägga in Enburks så kallade rot-certifikat i webbläsaren och tala om att du litar på det. När du har gjort det så litar datorn på alla Enburk-certifikat.

Falska e-postmeddelanden

2012-01-20 13:25

Varning för falska e-postmeddelande som försöker lura dig att lämna ut dina inloggningsuppgifter och säger att det är skickat från t.ex. Webmail Service Account.

DETTA ÄR FALSKT, SVARA INTE PÅ DET UTAN SLÄNG DET!

Portal och webbring
Portal.