Idag är det torsdagen den 13 augusti 2015 
CSS
Maxipaketen
Sök på webbplatsen
 

Så fungerar Affärssytem

Webtool.
Webtool.

Enburks publiceringssystem Webtool är ett verktyg som är utvecklat för att snabbt kunna publicera material och information på Internet.

Enklast kan man förklara att ett publiceringssystem består av en databas där all information lagras, ett administrationsgränssnitt där du kan uppdatera din sida och en framsida som visar upp innehållet på din webbplats med hjälp av moduler.

En del i databasen innehåller själva texterna och information om bilder, författare, länkar och annat, medan en annan del innehåller information om hur dina sidor ska se ut när de sedan visas på webbplatsen.

Administrationsgränssnittet är Webtools ”insida”, det är här som du kan arbeta med uppdateringar av nya texter, bilder och annat. I och med att Webtool är ett avancerat system, kan du anpassa olika dokuments utseende, du kan styra var olika texter ska hamna i dokumentet, när de ska dyka upp och hur länge de ska finnas tillgängliga på webbplatsen.

Senast ändrad: 2006-05-04
.
Gentoo Apache PHP
Nyheter
2013-02-01
Ny metod för inloggning till Webtool och Webmail.

Bookmark and Share

Publiceringssystem

Har du administrerat en webbplats med hjälp av ett publiceringssystem?
Telefon
Öppettider
Webbflytt
Vi bjuder på den återstående tiden som du har hos ditt gamla webbhotell när du flyttar din hemsida till oss.
Installera certifikat
För att slippa frågor angående certifikat från din webläsare för Webmail och Webtool bör du importera följande rotcertifikat till webläsarens certifikatdatabas: Rotcertifikat i PEM-format Klicka bara på länken nedan och följ webläsarens instruktioner för att importera certifikatet.
Om certifikatet

För att garantera att datorn pratar med rätt server och att kommunikationen inte kan avlyssnas eller ändras används certifikat för webbservrar, epostservrar och liknande.

För att det ska fungera måste du lägga in Enburks så kallade rot-certifikat i webbläsaren och tala om att du litar på det. När du har gjort det så litar datorn på alla Enburk-certifikat.

Falska e-postmeddelanden

2012-01-20 13:25

Varning för falska e-postmeddelande som försöker lura dig att lämna ut dina inloggningsuppgifter och säger att det är skickat från t.ex. Webmail Service Account.

DETTA ÄR FALSKT, SVARA INTE PÅ DET UTAN SLÄNG DET!

Portal och webbring
Portal.